Wellbeeing och KBT

Hej igen, alla mina fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min nöjes- och fritidsblogg där jag ofta skriver om sådant som jag gör på min fritid och även då vardagsnöjen. Idag så tänkte jag skriva om någonting lite annorlunda dock och jag hoppas att det är många av er som kan dra nytta av den här informationen som jag tänkte försöka ge er. Det är nämligen så att jag tänkte skriva om ett företag vid namn Wellbeeing som erbjuder KBT och samtalsterapi i Karlstad för dig som känner att du har svårt att bara njuta av livet, upplever att du är extremt utmattad eller har annan ångest, oro eller känslor av depression.

Det här är ju någonting som jag personligen tycker knyter an till det som jag vill skriva om här på bloggen i vanliga fall, nämligen om att kunna hitta saker som man tycker är kul i vardagen. I vissa fall och för vissa personer så är ju dock det här lite svårare än för vissa andra, vilket jag kan förstå. Vi är ju ändå bara människor allihop och det är oerhört vanligt att man känner ångest eller att man känner sig vilsen till exempel. Jag kommer därför att länka till det här företaget så får ni en chans till att läsa lite själva och sätta er in i det ifall ni så önskar. Det är inte så att jag tror att alla mina läsare behöver just det här, men jag tror att det kan vara något som kan vara till stor hjälp ifall man nu skulle vara en av många som känner sig såhär.